Άμεση Τεχνική Υποστήριξη

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε.

business eshop development

Support

Οι έξυπνοι επιχειρηματίες επιλέγουν άμεσες & αξιόπιστες λύσεις.

Το ενδιαφέρον κομμάτι μίας ιστοσελίδας παρουσίασης και ενός ηλεκτρονικού καταστήματος ξεκινά από τη δημιουργία τους και μετά. Το βάρος σε πολλές περιπτώσεις πέφτει μέχρι την κατασκευή της! Αυτό όμως δεν είναι καθόλου καλό  και αυτό διότι μία ιστοσελίδα παρουσίασης δε δημιουργείται μόνο για μία στιγμή! Είναι η ευκαιρία της επιχείρησης να παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο την πραγματική της εικόνα. Να δίνει όλες εκείνες τις πληροφορίες που θέλει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν τη δεδομένη στιγμή. Σε τακτά χρονικά διαστήματα να ανανεώνει το περιεχόμενό της. Έτσι εκπληρώνεται και η απόφαση δημιουργίας της.

Ο διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης είναι το εργαλείο αποτελεσματικής επικοινωνίας των προϊόντων και υπηρεσιών της  με όλο τον κόσμο. Μην ξεχνάτε να το ενημερώνετε!

Η ιστοσελίδα μίας επιχείρησής δεν προβάλλει μόνο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Είναι η εικόνα της επιχείρησής στο διαδίκτυο. Πόσο σημαντική είναι για σας η εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο;

Όπως στον φυσικό χώρο της επιχείρησης επιδιώκουμε αλλαγές για να προσελκύσουμε καλές κριτικές και περισσότερους πελάτες έτσι και πολύ περισσότερο χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο και για την ιστοσελίδα ή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής μας.

Σκεφτείτε πόσο συχνά αλλάζει η βιτρίνα σε ένα φυσικό εμπορικό κατάστημα και τους λόγους που αυτό γίνεται και πόσο κερδίζει η επιχείρηση που κάνει το ίδιο και για την ιστοσελίδα της.

Νέα προϊόντα και υπηρεσίες προστίθενται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης και πληροφορούν για τα χαρακτηριστικά τους καθώς και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν.

Για την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας σκεφτείτε σαν καταναλωτής! Τι θα θέλατε να κάνουν οι ιστοσελίδες που επισκέπτεστε ώστε να κερδίσουν το ενδιαφέρον αλλά και την εμπιστοσύνη σας. Αυτό ακριβώς χρειάζεται να εφαρμόσετε και στη δική σας!

Ο ενδιαφερόμενος θέλει να μάθει από εσάς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Θέλει να ξέρει τεχνικά χαρακτηριστικά, λεπτομέρειες χρήσης, τυχόν εγγυήσεις ακόμη και επιπλέον πληροφορίες που εσείς του δίνετε απλόχερα όταν επισκέπτεται το φυσικό σας κατάστημα ή γραφείο.

Τίποτα δεν είναι αυτονόητο! Εξηγήστε με απλή γλώσσα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για να επιλέξουν εσάς για το συγκεκριμένο προϊόν ή την υπηρεσία. Δεν είναι μόνο ο παράγοντας «τιμή προϊόντος» ο καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή από τους υποψήφιους πελάτες σας. Ο πελάτης αγοράζει τη συνολική αξία. Αγοράζει την εμπιστοσύνη που του εμπνέετε. Τις πληροφορίες που του δώσατε ώστε να πάρει τη σωστή απόφαση για την απόκτηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας.

τεχνικη υποστηριξη διαχειριση περιεχομενου συντηρηση ιστοσελιδων ηλεκτρονικων καταστηματων

Η επιλογή!  Η απόφαση!

Όταν επιλέγουμε ένα προϊόν ή μία υπηρεσία δεν αγοράζουμε μόνο το προϊόν ή την υπηρεσία!
Δεν «αγοράζουμε» καλοτραβηγμένες φωτογραφίες με ωραίο εικαστικό design !
Επιλέγουμε εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες μας αφού μας πληροφορεί εκείνος που το προσφέρει για όλα εκείνα που χρειάζεται να γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο.

Κερδίστε χρόνο ! Προσθέστε αξία στο προϊόν σας! 

Προϊόντα και υπηρεσίες που δε διατίθενται πλέον από την επιχείρηση αφαιρούνται ούτως ώστε να μην μπερδεύουν τους ενδιαφερόμενους με ανύπαρκτες επιλογές!
Αποφεύγεται η κακή εντύπωση που σχηματίζεται για την επιχείρηση όταν η ιστοσελίδα δεν είναι ενημερωμένη με την πραγματική εικόνα της επιχείρησης.

Ιστοσελίδα με ενημερωμένα προϊόντα και υπηρεσίες είναι πραγματικό εργαλείο για την επιχείρηση αλλά και ιδανικό μέσο παρουσίασης στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της.

Κάθε φορά που ολοκληρώνουμε, στην Kinisis Web & Tourism μία δυναμική ιστοσελίδα παρουσίασης επιχείρησης ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα online πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών, προσφέρουμε εκπαίδευση για τη διαχείριση του περιεχομένου της.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δίνουμε μία φρέσκια και πραγματική εικόνα για την επιχείρησή μας στο διαδίκτυο και αυτό επιτυγχάνεται με το περιεχόμενο που φροντίζουμε να είναι αυτό που εκφράζει τη δική μας επιχείρηση.

Το περιεχόμενο της σε μία δυναμική διαδικασία όπως ακριβώς και η φυσική επιχείρηση που διαρκώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται!

Ωστόσο, οι επαγγελματίες που γνωρίζουν πόσο σημαντική υπόθεση είναι η ανανέωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας τους αλλά δεν μπορούν οι ίδιοι να το υποστηρίξουν επιλέγουν την υπηρεσία διαχείρισης περιεχομένου - τεχνικής υποστήριξης να πραγματοποιείται από επαγγελματίες της Kinisis Web & Tourism γρήγορα και αποτελεσματικά.

Δεν αρκεί μια υπέροχη ιδέα. Η κατασκευή μιας λειτουργικής, φιλικής προς τον χρήστη επιχειρηματικής ιστοσελίδας είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί εμπειρία και τεχνογνωσία. Μπορούμε να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε και να παραδώσουμε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας που ονειρεύεστε.

Θέλετε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο, οικονομικό, λειτουργικό και αποτελεσματικό;

Επόμενη υπηρεσία

Premium Web Cloud Hosting in GREECE

Premium Cloud
Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Premium Φιλοξενία για ιστότοπους και ηλεκτρονικά καταστήματα όλων των μεγεθών!

Κορυφαίο hardware, βελτιστοποίηση ταχύτητας από έμπειρους τεχνικούς και η εξαιρετική δικτύωση, μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε καλύτερους χρόνους φόρτωσης.

Kinisis Web & Tourism Logo