Κατασκευή Ιστοσελίδων

Things Happen After a Development. Για επιχειρήσεις που θέλουν κάτι περισσότερο.

Web design and development business websites

Design

Κατασκευή Δυναμικών Ιστοσελίδων για Επιχειρήσεις

Η κατασκευή ιστοσελίδων (σχεδιασμός και ανάπτυξη) αποτελεί μία από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία μας Kinisis Web & Tourism στους πελάτες της. Η μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων, σε συνδυασμό με τα χαμηλά κοστολόγια των υπηρεσιών μας, οδηγούν στη γρήγορη απόσβεση και απόδοση της επένδυσή σας.

Σε κάθε έργο κατασκευής ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε, συμπεριλαμβάνουμε νέες τεχνικές σχεδιασμού και ανάπτυξης και μαζί με το πάθος μας για κάτι ξεχωριστό και αξιόλογο, προσφέρουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες με κύριο στόχο την ανάδειξη και παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών των πελατών μας.

Έτσι, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο έργο κατασκευής ιστοσελίδας στον πελάτη μας με μοναδικό σχεδιασμό και με δυναμικό περιβάλλον διαχείρισης στην ελληνική γλώσσα ή σε όποια άλλη μας ζητηθεί, απλά και αποτελεσματικά, χωρίς κόπο και χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις από εσάς.

Για εμάς η ιστοσελίδα της δικής σας επιχείρησης είναι η δουλειά μας, το πάθος μας, θέλουμε να αγγίξει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα θέλω σας!

web design business webpages

Βήμα - βήμα η κατασκευή της ιστοσελίδας σας

step one for your business web design

Η επιτυχία της επίσημης ιστοσελίδας μας έρχεται όταν από την αρχή έχουμε στο μυαλό μας τι ακριβώς θέλουμε από την ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε. Τι θέλουμε δηλαδή να πετύχουμε. Καθορίζουμε σε ποιους απευθυνόμαστε, σε ποιους θέλουμε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Βλέπουμε πως λειτουργεί ο ανταγωνισμός και θέτουμε τους δικούς μας άξονες ανάπτυξης.

step two for your business web design

Αποφασίζουμε το όνομα του χώρου (domain name) που θα χτίσουμε την ιστοσελίδα μας. Κατοχυρώνουμε αυτό που μας αρέσει και είναι διαθέσιμο. Το λογότυπο της επιχείρησης, το ύφος που θέλει να περάσουμε, το στυλ και τα χρώματα που σας εκφράζουν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχεδίαση της ιστοσελίδας.

step three for your business web design

Ορίζουμε την δομή και το μενού της ιστοσελίδας μας προτιμώντας το δρόμο με τις λιγότερες διακλαδώσεις και περίπλοκα υπομενού. To the point! Στο μυαλό μας έχουμε πάντα να προσφέρουμε μία ξεκάθαρη, γρήγορη και ευχάριστη περιήγηση στον επισκέπτη της ιστοσελίδα μας.

step four for your business web design

Συγκεντρώνουμε και τακτοποιούμε το υλικό που θέλουμε να παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, πιστοποιητικά, έγγραφα κ.λπ.) σε φακέλους ώστε να έχουμε ότι θεωρούμε σημαντικό για τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

step five for your business web design

Εργαζόμαστε τοπικά και όταν έχουμε ολοκληρώσει ένα σημαντικό όγκο εργασιών ανεβάζουμε σε μία διεύθυνση την ιστοσελίδα ώστε να μπορείτε από την άνεση του χώρου σας να δείτε την εμφάνισή της και τα επιμέρους πεδία. Φυσικά θα έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε αρκετά θέματα που απαιτούνται ακόμη και να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε στοιχεία της.

step six for your business web design

Πριν ανέβει η νέα ιστοσελίδα, επιλέγουμε το πακέτο φιλοξενίας της σύμφωνα με τις απαιτήσεις της όπως έχουν διαμορφωθεί κατά την ανάπτυξη της. Η υπηρεσία φιλοξενίας παρακολουθείται από εμάς ώστε να είναι πάντα ιδανική για τις ανάγκες σας που ενδεχόμενα μεταβάλλονται.

step seven for your business web design

Ολοκληρώνουμε την προσθήκη του περιεχομένου μετά τις διορθώσεις και τις δοκιμές των λειτουργιών της ώστε να ανέβει στην οριστική της διεύθυνση. Αφού ανέβει, ξεκινάμε τη διαδικασία καταχώρισης στις μηχανές αναζήτησης και παράλληλα ασχολούμαστε με τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας (SEO) ώστε να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και να φέρει άμεσα τα καλύτερα αποτελέσματα.

step eight for your business web design

Τελευταίο βήμα, η εκπαίδευσή σας για τη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Με online εκπαίδευση, με video μαθήματα διαχείρισης του περιεχομένου. Εκπαίδευση στα γραφεία μας με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και με μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας μέσω πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 σε χώρους εργασίας.

Δεν αρκεί μια υπέροχη ιδέα. Η κατασκευή μιας λειτουργικής, φιλικής προς τον χρήστη επιχειρηματικής ιστοσελίδας είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί εμπειρία και τεχνογνωσία. Μπορούμε να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε και να παραδώσουμε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας που ονειρεύεστε.

Θέλετε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο, οικονομικό, λειτουργικό και αποτελεσματικό;

Επόμενη υπηρεσία

οικονομικη αποτελεσματικη κατασκευη eshop

Κατασκευή E-Shop

Αναπτύσσουμε πλήρως λειτουργικά και αποτελεσματικά διαδικτυακά καταστήματα.

Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα έχει μια ιστορία!

Kinisis Web & Tourism Logo