Κατασκευή E-Shops

Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα έχει μια ιστορία... είναι η ώρα για το δικό σας e-shop.

business eshop development

Online shopping

Κατασκευή E-Shops Για Επιχειρήσεις

Εξέλιξη της ιστοσελίδας παρουσίασης αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop). Ξεκίνησε σαν μία ευκαιρία για επιχειρηματίες που ήθελαν να διευρύνουν την επιχειρηματική τους δράση πέρα από το φυσικό τους κατάστημα, να ανοίξουν ένα άλλο κανάλι πωλήσεων σε ενδιαφερόμενους που δύσκολα θα έφταναν στην πόρτα του φυσικού τους καταστήματος.

Με το πέρασμα του χρόνου, την ωρίμανση των καταναλωτών - αγοραστών μέσω διαδικτύου, τη βελτίωση της εμπειρίας αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικά, τις ιδιαίτερες συνθήκες όπως αυτές διαμορφώθηκαν και εντάθηκαν με την εμφάνιση του Covid-19 έφεραν το ηλεκτρονικό κατάστημα όχι ως κίνηση επιχειρηματικής ευφυΐας αλλά ως ανάγκη, σχεδόν αυτονόητη ενέργεια αν όχι σαν σανίδα επιχειρηματικής σωτηρίας.

Περισσότερο από ποτέ χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα, από την άνεση του χώρου μας 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα !

Έχουμε εκπαιδευτεί ως καταναλωτικό κοινό, σίγουρα και μέσα από τις πρόσφατες συγκυρίες να αναζητούμε προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο, να συγκρίνουμε τιμές, να αγοράζουμε μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα εύκολα και γρήγορα.

Για εμάς το ηλεκτρονικό κατάστημα της δικής σας επιχείρησης είναι η δουλειά μας, το πάθος μας, θέλουμε να αγγίξει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα θέλω σας!

eshop online store development

Βήμα - βήμα η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας

step one for your business web design

Η επιτυχία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας έρχεται όταν από την αρχή έχουμε στο μυαλό μας τι ακριβώς θέλουμε από την ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε. Τι θέλουμε δηλαδή να πετύχουμε. Καθορίζουμε σε ποιους απευθυνόμαστε, σε ποιους θέλουμε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Βλέπουμε πως λειτουργεί ο ανταγωνισμός και θέτουμε τους δικούς μας άξονες ανάπτυξης.

step two for your business web design

Αποφασίζουμε το όνομα του χώρου (domain name) που θα κατασκευάσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το λογότυπο της επιχείρησης, το ύφος που θέλει να περάσουμε, το στυλ και τα χρώματα που σας εκφράζουν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχεδίαση του eshop.

step three for your business web design

Μελετάμε, αναλύουμε και σημειώνουμε τις κατηγορίες - υποκατηγορίες προϊόντων ή υπηρεσιών, τις γλώσσες χρήσης, τους τρόπους πληρωμής & αποστολής, χώρες & νομίσματα πώλησης, τύποι πώλησης (λιανική ή χονδρική).

step four for your business web design

Προετοιμάζουμε τα απαιτούμενα δεδομένα για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όπως κωδικό, τίτλο, περιγραφές, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή-ες πώλησης & έκπτωσης, κατασκευαστή, κατηγορία-ες, σύνθετες επιλογές (μέγεθος, χρώμα, μάρκα), αποθέματα και ιδιαίτερες συνθήκες. Η εταιρία μας σας υποστηρίζει σε όλη τη διαδικασία προετοιμασίας συγκέντρωσης των προϊόντων.

step five for your business web design

Οι φωτογραφίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Η φωτογράφιση καλό είναι να γίνει από επαγγελματία φωτογράφο ώστε να είναι ποιοτικό το αποτέλεσμα. Οι καλές φωτογραφίες πουλάνε! Ξεκινάμε πρώτα από το υλικό των προμηθευτών μας, πολύ πιθανό να σας διαθέσουν φωτογραφικό υλικό, έχουν το κίνητρο να πουλήσετε! Προσοχή στα πνευματικά δικαιώματα στην περίπτωση που αλιεύετε φωτογραφίες από το διαδίκτυο.

step six for your business web design

Επιλέγουμε όλους τους τρόπους πληρωμής που διευκολύνουν για να πραγματοποιηθεί η πώληση. Δίνουμε τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος να αποκτήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας με όλους τους δυνατούς τρόπους απόκτησής τους όπως τραπεζική κατάθεση, αντικαταβολή, πληρωμή και παραλαβή από το φυσικό κατάστημα, paypal, χρεωστική/ πιστωτική κάρτα τράπεζας.

step seven for your business web design

Επιλέγουμε τους τρόπους αποστολής που θα στέλνονται τα προϊόντα. Προσφορές από εταιρίες αποστολής δεμάτων – υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier) αλλά και Μεταφορικές για μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός κλάδος. Προσοχή, επιλέγουμε ένα αξιόπιστο δίκτυο μεταφορών.

step eight for your business web design

Εκπτώσεις & Προσφορές: έχουμε υπόψη μας για εκπτώσεις και προσφορές σε προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων και για ποια χρονικά διαστήματα. Κουπόνια: Δηλώνουμε κουπόνια με ποσοστό εκπτώσεων ανάλογα με τη στρατηγική μας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τυχόν ενημερωτικά emails - newsletters.

step nine for your business web design

Αξιολογήσεις Προϊόντων & Σχόλια Πελατών. Να έχει κανείς αυτή τη δυνατότητα ή να μην την έχει;
Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις των πελατών είναι φωτιά ! Μπορεί να σε ζεστάνει ή μπορεί να σε κάψει!  Όσοι επιλέγουν τη δυνατότητα για σχόλια και παρατηρήσεις πελατών δίνουν περισσότερη σημασία στη λεπτομέρεια, επιδιώκουν να κάνουν σε όλα τα επίπεδα καλά τη δουλειά τους γιατί γνωρίζουν ότι οι καλές κριτικές θα τους πάνε πιο πέρα και θα γίνουν από τις πιο δυνατές διαφημίσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

step nine for your business web design

GDPR - Όροι Χρήσης - Πολιτικές. Συντάσσονται και συμπεριλαμβάνονται οι όροι χρήσης & προϋποθέσεις, πολιτικές (π.χ. Προστασία Απορρήτου, Πολιτική Cookies, Πληρωμές & Ασφάλεια, Αποστολές & Παραδόσεις, Επιστροφές & Αλλαγές) βάσει των οποίων λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα.

step eleven for your business web design

Άλλες δυνατότητες: Παρακολούθηση αποστολής παραγγελίας και ενημέρωση του πελάτης με SMS, Ενημέρωση αποθέματος πώλησης ή επιστροφής με barcode scanner, Σύνδεση με μηχανές σύγκρισης τιμών όπως skroutz, bestprice κ.ά., Σύνδεση με εμπορική εφαρμογή. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επιπλέον υπηρεσίες που δίνουν μεγαλύτερη αξία και ευελιξία στη καθημερινή χρήση του eshop.

step twelve for your business web design

Τελευταίο και σημαντικό βήμα είναι η πραγματοποίηση πολλών ειδικών και σχολαστικών ελέγχων όπως ασφάλειας, αποδοτικότητας, ταχύτητας και πολλών άλλων ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του eshop.
Ακολουθεί η εκπαίδευσή σας για τη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε online είτε με παρουσία σας στα γραφεία μας με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και με μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 σε χώρους εργασίας.

Δεν αρκεί μια υπέροχη ιδέα. Η κατασκευή ενός λειτουργικού, φιλικού προς τον χρήστη ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί εμπειρία και τεχνογνωσία. Μπορούμε να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε και να παραδώσουμε το e-shop της επιχείρησής σας που ονειρεύεστε.

Θέλετε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο, οικονομικό, λειτουργικό και αποτελεσματικό;

Επόμενη υπηρεσία

immediate technical support website eshop

Άμεση Τεχνική Υποστήριξη

Αποτελεσματική Υποστήριξη.
Σε έναν κόσμο που αλλάζει, είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε.

Η γνώση μας δυναμή σας!